Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (2.64 secunde)
Cat priveste proiectele si ordonantele Guvernului Nastase, parte din ele au trecut. De exemplu, pentru lucrarile de reabilitare, Spitalul Judetean Constanta a primit si va primi probabil bani. Rep.:
Pe de alta parte, se pare ca Dan Gheorghiu, care a indeplinit si in timpul directoratului lui Moldoveanu functia de director tehnic, a reusit sa-l pacaleasca pe Mircea Banias si sa ramana in continuare in acelasi post de conducere, cu toate ca nici el nu era strain de licitatiile trucate pe care le aranja Moldoveanu, ba chiar era mana in mana cu Moldoveanu la tot ce insemna lucrari de reabilitare si reparatii de pe platforma portuara.
• 23 feb 2007 - Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Moldova critica decizia Curtii de Apel Bucuresti de reabilitare partiala a generalului Ion Antonescu precum si recunoasterea ocuparii de catre Romania a Republicii Sovietice Socialiste Moldovenesti si a Bucovinei de Nord.
"Programul de reabilitare va continua! Niciun santier nu se opreste! Cristian Poteras este disperat si ne minte cu nerusinare", se arata in sms.
El a spus ca e nevoie de un program de reabilitare a unor penitenciare, de finalizare a constructiilor respectiv inceperea lucrarilor la penitenciare noi.
Presedintele Asociatiei Investitorilor in statiunea Turistica Venus-Mangalia, Lucian Iftimie, ne-a declarat ca, din cate si-a dat seama, incapatanarea mai marilor din cadrul Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral" ar avea si un substrat politic, proiectul de reabilitare a "cordonului" Venus 1 fiind conceput si initiat in vremea PSD-ului.
El a subliniat ca vor urmari „ca scolile cu predare in limba maghiara sa aiba asigurate fonduri pentru lucrari de renovare si reabilitare“.
Lucrarile de reabilitare a Palatului Parlamentului se vor finaliza abia la 5 septembrie, insa nu vor include si amenajarea piscinei de la subsol, care va fi cedata, cel mai probabil, Serviciului de Protectie si Paza.
livrarea de cladiri, inclusiv a terenului pe care sunt construite, destinate a fi utilizate drept case de copii si centre de recuperare si reabilitare pentru minori cu handicap;
Licitatia pentru atribuirea lucrarilor de reabilitare a bulevardului Dacia-Decebal a primit un nou termen de deschidere a ofertelor - 25 februarie 2009, potrivit e-licitatii.ro.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
Potrivit senatorului PSD, prima dintre ele se refera la modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr.1290/2000 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Modernizarea strazilor urbane in Bucuresti - reabilitare strazi“.
finantarea proiectelor de investitii in infrastructura de transport, infrastructurii de mediu si gospodarire a apelor, reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, constructii de locuinte sociale, lucrari de constructie a asezamintelor culturale.
"Am achitat ce aveam de plata si speram sa nu mai intampinam probleme in activitatile de deszapezire a arterelor nationale in aceasta iarna", a sustinut Viorel Scutaru, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi (DRDP), adaugand ca spera ca noile costuri care vor trebui achitate pentru acest sezon sa fie minime, pentru ca altfel vor ramane putini bani pentru realizarea investitiilor pe partea de reabilitare a infrastructurii rutiere deplorabile in prezent.
Se va face reabilitare acolo unde este nevoie. Daca este o groapa pe unul dintre bulevardele prinse in Planul Integrat de Dezvoltare, o vom astupa, nu putem sta doua-trei luni pana se termina licitatia.
Stadiul proiectului Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi Avand in vedere aprobarea investitiei avand ca obiect " Modernizare drumuri prin asfaltare in Comuna Mogasesti-Siret, Judetul Iasi" " in cadrul Programului National de Reabilitare si modernizare - 10.000 km drumuri de interes judetean si de interes local va rog sa imi comunicati stadiul de derulare al acestui obiectiv de investitii si data preconizata pentru finalizarea acestora.
Lucrarile de reabilitare drum si retele la strazile Targoviste, Aliman, Piatra Olt, Campeanu Ilie si Dragomiresti abia au inceput, se vor finaliza pana la sfarsitul lui august .
"Am propus ca gradinitele sa fie scoase din grija CJC si sa lasam primarii sa isi faca singuri lucrarile de reabilitare a acestora, in sensul ca ei isi pot gospodari mai bine si ar fi, in acest mod, mai multi bani la care ei ar putea accesa.
Este vorba, din cate stiu eu, de o reabilitare a unor retele stradale de aductiune a apei. I s-a spus verde-n fata:
O ultima lucrare de consolidare si reabilitare a fost inceputa in anul 2005, in baza unui grant in valoare de 2 milioane de dolari, acordat de Banca Mondiala, lucrari nefinalizate, din pacate.
google-analytics.com